EASYPOOLS ZWEMBAAD HAVAJ

De prefab  zwembaden worden gemaakt op een voorgevormde mal, waarop een gel coat in kleur wordt aangebracht. Hierna worden een vinylester laag en  laagsgewijs glasvezel matten opgebracht in polyester hars. Hierdoor ontstaat een naadloze, waterdichte zwembadkuip uit één stuk zonder naden, glad en mooie vormen. De gebruikte materialen, zoals de gelcoat en de vinylester lagen zijn speciaal gemaakt en getest voor de zwembad industrie/productie waardoor de kans op verkleuring van het zwembad door de jaren wordt geminimaliseerd.

UV –en osmose bestendig. De zwembaden worden in een thermische kamer voor een periode verhit. Waardoor de zwembaden een nog betere chemische weerstand krijgen. Ter voorkoming van warmteverlies worden de zwembaden geheel geisoleerd met 3cm dik polyurethaan schuim het gehele kuip wordt aan de buitenkant voorzien van nog een waterdichte polyester laag, zodat de indringing van grondwater wordt voorkomen. Zo ontstaat een robuust prefab monoblok zwembad in kleur en model en uitvoering naar wens,

Het zwembad kan uitgevoerd worden in vele kleuren gelcoat naar keuze. De inlooptrappen zijn voorzien van antislip reliëf. De meeste modellen hebben een kindveilige sta rand en een steunrand voor een lamellenafdekking (optioneel). Naar wens kunnen alle modellen geproduceerd worden uit één stuk met een lamellen nis aan het bad waardoor een veilige, isolerende, mooie afdekking toegepast kan, welke geheel onder uw terras is weggewerkt.

worden, naar wens Solar lamellen, automatisch openen sluiten van de afdekking. Het is mogelijk om uw zwembaden naar wens exact op de juiste lengte te produceren, zo is voor iedere tuin een perfect passend prefab tuin zwembad te vinden.

EasyPools_Zwembad_HAVAJI_8m

 

 

EasyPools_Zwembad_HAVAJII_8m EasyPools_Zwembad_HAVAJII_9m

Gerealiseerde Projecten

.